2011. november 4., péntek

 Mikor a blog elindult, azt hittem, hogy az első nagy esemény az első éves szülinap lesz, de három hónapos kölyök könyvesbloggerként nagy megtiszteltetésben részesültem: én, a Kicsi kaptam egy szép kis díjat az egyik Nagytól, úgyhogy buli van Aprajafalván! :)

Nima nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltál rám és köszönöm a dicsérő szavakat, sokat jelent nekem. 

Legszívesebben újra elküldeném én is Nimának, mert ő az egyik példaképem a könyvesbloggerek tengerében, mert nagyon szórakoztató és élvezetes kritikákat ír, a blogja nagyon nőies és szép (ő legalább tudja mit csinál, én még nem :D), valamint nagyon szeretem a stílusát. 
 
A díj, amit tőle kaptam: 


  A díjnak köszönhetően lehetőséget kaptam arra, hogy most én adjam tovább azoknak, akikre felnézek, akiket kedvelek, akik inspirálnak és akiket szeretek olvasni.  Sokan már megkapták ezt a díjat, azonban találtam hármat, akik még nem, de megérdemlik.

Gigi -nagyon szórakoztató perceket okozott már nekem az, hogy barangolhattam a blogján, sok bögrényi kávé nem ott végezte, ahol kellett volna, mikor a humoros bejegyzéseit olvastam. Az ő blogja is inspirált arra, hogy belekezdjek az enyémbe és egyszer majd "felnőjjek" a könyves bloggerek közé. A bejegyzései felérnek egy jóízű beszélgetéssel. Nem utolsósorban pedig hálás vagyok, hogy végigszenvedi az olyan könyveket előttem, amik csalódást okozva elcsábítottak volna, így időt és egy vagyont spórolok meg.

Nancy -  az ő blogja olyan, mintha egy felhőn csücsülnél, ami a Mennyországba repít (ha nem hiszed, akkor nézd meg). Szeretem a bejegyzései és az oldal hangulatát, akármilyen könyvet választ, az engem biztos, hogy érdekelni fog és a zenei ízlése sem rossz, imádom a virtuális ipodot. Neki azért tartozom hálával, hogy segített megbékíteni a blogos technikával. 

FFG -ha nincs Gigi, akkor van ő, az ikertestvér, ha nincs FFG, akkor pedig van Gigi. FFG miatt is párszor kapcsolatba került a kávém a monitorommal, amilyen szórakoztató stílusban ír. Nála is érvényes az, hogy ami neki tetszik, azt tudom, hogy nekem is fog, olyan lelkesedés érződik az írásiban, hogy rögtön szaladnék megvenni a könyveket. Gyakran pedig élvezetesebb az ő bejegyzését elolvasni egy rosszabb könyvről, mint magát a művet elolvasni. 


Végezetül pedig pár bulikép, hogy kifejezzem, mennyire örülök a díjnak:


Categories: ,

6 megjegyzés :

 1. Gratulálok ^^
  * visítva veled ujjong*
  (amúgy enechh voltam :D)

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm szépen! :)
  (Aranyos ez a cica :))

  VálaszTörlés
 3. Köszi, köszi, köszi :D Akár hiszed , akár nem, pont ma reggel jutott eszembe, hogy frissíteni kéne a zenéket az oldalon xD
  A megbékélés a blogos technikával meg látom jól sikerült :D Ügyi vagy és még egyszer köszi a díjat. :D

  VálaszTörlés
 4. Szívesen. :) Én is köszönöm, hogy segítettél, a zenéket pedig figyelni fogom. XD

  VálaszTörlés
 5. nahát, micsoda dicsérő szavak, nem is hittem volna, hogy egyszer Nagy leszek.:D (nem is.:D)
  köszönöm szépen, örülök, hogy inspirállak, ez olyan jó érzés.:)

  VálaszTörlés
 6. :) Végre nyilvánosan dicsérhettelek, Nima. :D

  VálaszTörlés