2012. augusztus 15., szerda

Nyereményjáték a Maxim Kiadóval

A Maxim Kiadó profilbővítésének köszönhetően egyre többször bukkan fel a Kiadó neve a bloggerek és az olvasók körében is. Nekik köszönhetjük Cynthia Hand - Angyalsors című könyvét, melynek pár hét múlva meg is jelenik a folytatása (szeptember 18.) Angyalfény címmel. Már csak ezért is érdemes várni az őszt.

Múlt hónapban az Őszre várva bejegyzésben bemutattam még ezen kívül pár könyvüket, amiket szintén nagyon várok. Ha hasonló az érdeklődési köröd, akkor bőven van lehetőséged csemegézni a hamarosan megjelenő könyveikből. Addig is, míg nem jelennek meg érdemes játszani a Kiadóval, mert megnyerheted valamelyik gyönyörűséget, csak egy "lájkolásba" és egy regisztrálásba kerül. Ami a legjobb: te döntheted el, hogy melyiket szeretnéd megkapni!

A részletek:

http://www.facebook.com/DreamValogatas/app_190322544333196

"Kedves Rajongónk! Legújabb nyereményjátékunkban megnyerheted a 2012. szeptember 18-ig megjelenő négy új kötetünk egyikét, vagy a már korábban megjelent Angyalsorsot!
TE DÖNTESZ, MELYIKET SZERETNÉD! Nincs más dolgod, mint minél több ismerősödet meghívni az oldalra, valamint jelentkezni a nyereményjátékba az alábbi regisztrációs lap kitöltésével. Fontos, hogy minél több embert meghívj, mert ha a rajongók létszáma 2012. szeptember 7-ig eléri a 200-at, akkor 1 könyvet sorsolunk ki köztetek, ha eléri a 300-at, akkor 2 könyvet, ha a 400-at, akkor 3 könyvet, és így tovább. Minél többen vagytok, annál többen nyerhettek, tehát oszd meg a játék hírét mindenkivel! A nyereménykönyvek kisorsolásának időpontja 2012. szeptember 7. 16 óra.

Ha nyersz, az alábbi könyvek közül választhatsz:
Cynthia Hand: Angyalsors
Cynthia Hand: Angyalfény
Ruta Sepetys: Árnyalatnyi remény
Jay Asher, Carolyn Mackler: Kezünkben a jövőnk
Jennifer E. Smith: Vajon létezik szerelem első látásra?"

Az Angyalsorsról bővebben itt olvashatsz.
A többiről ízelítőt pedig itt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ania Ahlborn - Vértestvérek

Ania Ahlborn - Vértestvérek  Fülszöveg: Az Appalache-hegység mélyén található egy ház, messze a civilizációtól. A Morrow család lakja, a...